lördag, april 26, 2008

Förgasarskit

Det var ju ingen liten bit. Utan en ganska rejäl flaga. Tycktes vara av hård plast. Roligt när man faktiskt hittar något som som sen också med ganska stor säkerhet visade sig vara orsaken till problemet.

För info, måste jag också meddela att denna motor har jag aldrig kört utan "final filter". Därmed inte sagt att jag ändå inte har kunna peta dit den här flagan.

2 kommentarer:

Andreas sa...

Det finns ingen möjlighet att den flagan kan ha paserat filtret. Skiten kanske fanns där redan när motorn kom i din ägo?

magnus sa...

Nej, naturligtvis har den inte passerat filtret. Jag kan däremot fått med den när jag monterat motorn, när jag förvarat den, när jag satt dit nya (men inte renblåsta) bensinslangar, osv. Det finns många möjligheter.

Att den skulle ingått vid leverans är inte optionalt på en motor till det priset. Bara spekulationen känns oförskämd... ;-).

Troligast är nog ändå att någon/något smugit sig in i mitt hobbyrum om natten. Håkan tror ju att jag fått nåt slags mask eller virus. Minsta dottern har erkänt att hon smyger ner där på nätterna och lossar på skruvar.

Men jag vet vem det är. Självklart, när man ser sambanden: Det är ju tysken. Och tittar man noga, så visst är det en typisk tysk flaga?