onsdag, mars 12, 2008

Vem ska bli pilot?


(melodi: Vem ska bli president, var det Ebba Grön)

Dags för Reader's Choice i frågan om vem som ska få spaka Spitfiren.

Från vänster till höger Betty, Hanna, Daryl, Susie och Doris. Rösta här bredvid.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen av dom. Fixa en docka som ser ut som Henry! Eller kanske inte förresten, han flög ju för Luftwaffe under kriget så Spitfire är fel maskin.

Anonym sa...

Hmm...
Först så bygger du en rosa vinge till din morback, och nu leker du med Barbie dockor.. Huu *ryser*

Anonym sa...

Huga, tänkte inte på det. Det är verkligen g*yvarning på detta.
Magnus, ryck upp dig! Får du andas in lite ångor från förbränningsmotorer så bör du friskna till igen.

magnus sa...

Det är lugnt, det är med ytterst trygg manlighet som jag förhandlat mig till en docka av barnen. Fick dock ingen Barbie original, utan nån billigare Lidl-kopia.

Kände mig dock lite olustig till mods när jag styckmördade henne i kontursågen. Jag fick ta bit för bit för att få plats med henne. Så nu ligger det rumpor, midjor, skuldror och lite andra kroppsdelar och skräpar i hobbyrummet. Hoppas dock slippa undan några alltför läskiga mardrömmar.

Yvonne sa...

Barbie-styckning, det känns som ett statement. Fast jag antar att det inte blir nåt crash-and-burn slut?

magnus sa...

Klart det är ett statement. Det privata är politiskt. Hobbyrummet är inte en fredad zon så länge det dräller kroppsdelar på golvet.

Tack för din tilltro till Daryls överlevnad. Risken är dock stor att hon både ramlar ur, eller dör i en våldsam krasch. Brinna, brukar de dock inte göra, men nån gång måste väl bli den första.

Daryl har ju också plötsligt blivit en litterär gestalt, så kanske kommer jag att ha en cross-over-performance-vernisssage i samband med jungfruturen.

Daryl är ju nu gravid i fjärde månaden, är hon ansvarslös om hon tar en flygtur i en flygmaskin från andra världskriget, bara för nöjes skull?